Notícia ampliada

 • 17mar
  Treu el màxim profit de la teva cuina a GastroGavà

  Reserva la teva plaça per participar a l'espai gastronòmic per excel·lència de Gavà.

  Els preparatius per posar en marxa la 67a Fira d'Espàrrecs estan en marxa!

  Els dies 30 d'abril i 1,2 i 3 de maig tindrà lloc l'esdeveniment més emblemàtic de Gavà, on un dels pilars fonamentals de l'experiència és la gastronomia. GastroGavà és l'espai on els i les millors xefs de la ciutat ens ofereixen tapes de gran qualitat, innovadores i exclusives per assaborir els productes de la nostra terra, productes de proximitat, de Km.0, conreats als nostres camps. I com no podia ser d'una altra manera, amb l'espàrrec com a protagonista.

  L'organització de l'esdeveniment es duu a terme des de l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Agrupació de Restauradors de Gavà, la Cooperativa Agrícola de Gavà i compta amb la producció tècnica per part de l'empresa especialitzada Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT).

  Com a restaurador/a, t'oferim la possibilitat d'aprofitar aquest esdeveniment com una eina de promoció i rendibilització del teu negoci. Si estàs interessat/da en participar, cal que facis arribar la teva sol·licitud abans del 16 de març de 2020 a

   

  Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat

  Mariano Martínez

  Tel. 638 614 090

  Correu electrònic: mariano@agtbaix.cat

   

  Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la Unitat de Comerç, Turisme i Fires a través del correu fires@gava.cat o trucant al telèfon 93 263 91 43.

 • Tornar