Notícia ampliada

 • 11feb
  Administració en Logística 4.0

  Busques feina? La nova indústria busca treballadors/es. T'oferim la formació professional que necessites per accedir-hi!

  Vols incorporar-te al mercat laboral? O prefereixes canviar de feina? La Logística 4.0 pot ser el teu futur. T'oferim formació professional en el sector per a que tinguis les competències necessàries. Inicia't aprenent activitats administratives en logística! Comencem el dia 16 de març a les 9:15h al Centre de Serveis a l'Empresa, consulta el programa del curs.

  Si vols més informació, vine a la sessió informativa que organitzem el proper 28 de febrer a les 11h al Centre de Serveis a l'Empresa; també pots posar-te en contacte amb el centre trucant al telèfon 93 633 34 50 o enviant un correu a cse@gava.cat.

  O si ho prefereixes, pots inscriure't directament a través de la nostra plataforma d'inscripció del Portal Econòmic. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra't clicant a la pestanya "Registrar-se" i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya.

 • Tornar