Notícia ampliada

 • 19nov
  Vols participar al Mercat de Sant Nicasi?

  La tradicional fira de Nadal t'ofereix la oportunitat per arribar a nous públics

  Un any més, arriben les festes de Nadal i des de l'Àmbit d'Estratègia Econòmica, Treball i Promoció de la Ciutat, s'organitzen un conjunt d'accions per promocionar i dinamitzar les empreses i els eixos comercials de Gavà. Una d'aquestes accions és el Mercat de Sant Nicasi, que es farà els dies 14 i 15 de desembre a la Rambla de Gavà.
   
  Si tens una empresa i estàs interessat/da en participar en el Mercat, aquesta és la teva oportunitat! El Mercat de Sant Nicasi és una eina de promoció i fidelització de la clientela obert a la participació de tots els comerços de la ciutat, al mateix temps que actua com un aparador per a la promoció de productes i serveis que arriba a un gran nombre de clients potencials que visiten cada any el Mercat. El termini per a les inscripcions finalitza el proper 22 de novembre de 2019. La inscripció, gratuïta per a tots els comerços de Gavà, inclou la participació al 5è Concurs de guarniments de parades de comerç local.


  Les dades de contacte de l'empresa encarregada de la comercialització d'espais són les següents:

  La Fragua de Vulcano

  Telèfon: 96 340 00 37

  Adreça electrònica: info@lafraguadevulcano.es

  Horari: De dilluns a divendres de 9:30h a 14:30h i de 15:30h a 18:30h

  En cas de necessitar més informació, podeu contactar amb la Unitat de Comerç, Turisme i Fires de l'Ajuntament de Gavà a través del correu comercifires@gava.cat o trucant al telèfon 93 263 91 00.

 • Tornar