L'Ajuntament de Gavà contractarà joves per donar suport a les diferents àrees del consistori

L'Ajuntament de Gavà, en col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, posa en marxa el programa Contractes de Pràctiques per a Joves del Programa de Garantia Juvenil a través del qual contractarà joves d'entre 18 i 29 anys amb estudis superiors per donar suport a les diferents àrees del consistori. Els contractes tindràn una durada de 6 mesos i es retribuiràn d'acord amb el Salari Mínim Interprofessional (SMI).

Els requisits són els següents:

- Disposar d'un títol de grau universitari, Cicle Formatiu de Grau Superior, Cicle Formatiu de Grau Mig i/o Certificat de professionalitat.

- Estar inscrit/a al SOC com a demandant d'ocupació no ocupat.

- No estar treballant ni estudiant en aquest moment

- No haver realitzat un contracte en pràctiques durant més de 2 anys.

- No haver participat en el programa "Joves en pràctiques" amb anterioritat.

- Estar inscrit/a en el moment de la contractació al Programa de Garantia Juvenil.

Els candidats i candidates hauràn de tenir alguna d'aquestes titulacions: CFGS Turisme, CFGS Animació Sociocultural,  Grau en Turisme, Publicitat i Relacions Públiques, Grau en Polítiques, Sociologia, Econòmiques, CFGS Marketing i comerç internacional, Relacions Internacionals, CFGS Administració i finances, CFGS Gestió administrativa, Grau en Econòmiques, ADE, Dret, Polítiques, Gestió Admin. Pública, Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma, Grau en Informàtica, Telemàtica o Telecomunicacions, Integració Social / Treball Social / Educació Social / Psicologia / Pedagogia.

Si estàs interessat/da en participar, posa't en contacte amb el Centre de Serveis per a l'Ocupació Rosa Luxemburg enviant un correu a cso@gava.cat o trucant al telèfon 93 263 91 20. SESSIÓ INFORMATIVA DEL 17 D'OCTUBRE A LES 10h.