Notícia ampliada

 • 30jul
  Al setembre, segueix formant-te!

  Reserva la teva plaça per als 3 nous cursos de formació empresarial de setembre que t'ajudaran a posar en marxa o consolidar el teu projecte.

  Autònom/a: Aprèn a fer el compte de resultats del teu negoci

  Amb Lourdes Pérez (Educaemotions)

  Com saber si el teu negoci és rentable? Aprèn a realitzar el Compte de Resultats mensual de la teva empresa amb una eina fàcil i pràctica per analitzar els ingressos i despeses i valorar la viabilitat econòmica del teu negoci.

  Com aconseguir clients amb la publicitat online: mitjans i mètodes efectius de promoció a baix cost

  Amb Fabio Bugalla (Etáctica)

  Necessites publicitar el teu negoci però no saps com començar? Coneix els diferents mitjans de publicitat aplicant el model de negoci de la publicitat online, identificant els objectius d'una campanya i aprenent a dissenyar una estratègia adequada per a aconseguir-los.

  Com fer l'estudi de mercat de la teva idea de negoci

  Amb Eulàlia Balañà (EBCCE)

  Tens una idea per fer un negoci. Com saber si serà rendible? Amb aquest curs et proporcionarem una metodologia que permet recollir totes les dades necessàries per facilitar la presa de decisions, així com les mesures més adequades per a determinar la viabilitat de la teva idea de negoci.

  Pots consultar la resta de cursos al catàleg formatiu del 2019. Per a més informació, contacta amb el Centre de Serveis a l'Empresa a través del correu cse@gava.cat o trucant al telèfon 93 633 34 50.

  També pots inscriure't directament aquí a través de la nostra plataforma d'inscripció del Portal Econòmic. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra't clicant a la pestanya "Registrar-se" i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya.

 • Tornar