Notícia ampliada

 • 18jul
  Nova convocatòria del Programa 30 Plus

  L'Ajuntament de Gavà reedita aquest programa, que pretén formar i inserir al mercat laboral a 25 persones en situació d'atur del municipi

  L'Ajuntament de Gavà, engega aquest mes de juliol la segona convocatòria del Programa 30 Plus, destinat a afavorir la inserció laboral de persones de 30 anys o més en situació d'atur de Gavà, al mateix temps atenent les necessitats reals de les empreses del municipi, amb la possibilitat de ser contractats en un període mínim de 6 mesos.

  El programa donarà suport enguany a 25 persones en situació d'atur de la nostra ciutat durant un període de 18 mesos. Els perfils dels candidats es definiran a partir de les necessitats de cadascuna de les empreses participants i les persones seleccionades hauran de treballar i realitzar una formació especialitzada abans i/o durant el contracte. Aquesta formació serà a càrrec de l'Ajuntament de Gavà i tindrà una duració d'entre 20 i 100 hores.

  Les empreses i/o persones interessades en rebre més informació sobre aquest programa poden posar-se en contacte amb el Centre de Serveis per a l'Ocupació Rosa Luxemburg enviant un correu electrònic a cso@gava.cat o per telèfon trucant al 93 263 91 20.
   

  Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal- Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa 30 Plus regulat per Ordre  TSF/132/2018, de 30 de juliol.

 • Tornar