Notícia ampliada

 • 20jun
  L'Ajuntament de Gavà impulsa un nou programa per inserir persones en situació d'atur de llarga durada

  S'espera poder inserir un total de 60 persones fins el maig del 2020

  L'Ajuntament de Gavà, en col·laboració amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la coordinació del Consell Comarcal del Baix Llobregat, posa en marxa «A la Feina amb tu», un projecte pioner per ajudar a aquelles persones en situació d'atur de llarga durada a través de la orientació i la inserció laboral. S'espera atendre un total de 60 persones del municipi fins el mes de maig del 2020.

   

  Aquest projecte està destinat a persones en atur d'entre 16 i 64 anys i/o que portin molt de temps sense tenir feina o dedicar-se als estudis, que seguiran un itinerari de 3 fases: en primer lloc, rebran acompanyament personalitzat i participaran en tallers d'habilitats socials; en una segona fase rebran orientació laboral i formació en tècniques ocupacionals; per últim, participaran en activitats de recerca de feina i realitzaran prospeccions a empreses, podent dur a terme pràctiques professionals.

   

  «A la Feina amb Tu» és un projecte que s'inicia conjuntament en cinc municipis: Gavà, Castelldefels, El Prat, Sant Boi de Llobregat i Viladecans, i s'espera atendre a un total de 400 persones a través dels serveis d'ocupació local. Si el programa té èxit, podrà implantar-se a altres municipis de la comarca del Baix Llobregat.

   

  Totes les persones interessades en participar poden adreçar-se al Centre de Serveis per a l'Ocupació Rosa Luxembrug de Gavà escrivint un correu a cso@gava.cat o trucant al telèfon 93 263 91 20.

 • Tornar