Notícia ampliada

 • 13feb
  L'Ajuntament de Gavà posa en marxa el Programa UBICAT

  Aquest programa preveu donar cobertura a 38 persones en situació d'atur del municipi durant el 2019

  L'Ajuntament de Gavà ha engegat, juntament amb el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) la segona edició del programa UBICAT, un programa d'acompanyament per a persones en situació d'atur, inactives i per a persones treballadores de la ciutat que es troben en una situació de precarietat laboral. UBICAT té com a objectiu la reincorporació d'aquestes persones al mercat de treball. 
   
  Entre les línies d'actuació del projecte s'inclou l'orientació sociolaboral dels participants, a qui s'acompanyarà i assessorarà per a ajudar-los a desenvolupar les seves competències i millorar el seu posicionament per a trobar una feina. També es fomentarà el coneixement del teixit empresarial de Gavà a través de  visites informatives a empreses de la zona i assistència a fires ocupacionals.
  Aquest mateix programa també contempla la concessió d'ajuts de transport així com altres incentius econòmics per a aquelles persones que participin activament en el programa. Per últim, les persones tutores del programa rebran formació per a consolidar i actualitzar els seus coneixements.
   
  Aquest programa preveu donar cobertura a 38 persones del municipi durant tot l'any 2019, 14 de les quals seran persones aturades de llarga durada.
   
  Totes les persones interessades en participar poden adreçar-se al Centre de Suport a l'Empresa de Gavà escrivint un correu a cse@gava.cat o trucant al telèfon 93 633 34 50.

   

  "Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa Ubicat, regulat per Ordre TSF/143/2018, de 3 d'agost"       

 • Tornar