Notícia ampliada

 • 08ene
  L'Ajuntament de Gavà presenta el programa 30 Plus

  Aquesta primera edició del programa pretén formar i inserir al mercat laboral a 25 persones en situació d'atur del municipi

  L'Ajuntament de Gavà, presenta la primera edició del Programa 30 Plus, destinat a afavorir la inserció laboral de persones de 30 anys o més en situació d'atur de Gavà, al mateix temps atenent les necessitats reals de les empreses del municipi, amb la possibilitat de ser contractats en un període mínim de 6 mesos.

  El programa donarà suport enguany a 25 persones en situació d'atur de la nostra ciutat durant un període de 18 mesos. Els perfils dels candidats es definiran a partir de les necessitats de cadascuna de les empreses participants i les persones seleccionades hauran de treballar i realitzar una formació especialitzada abans i/o durant el contracte. Aquesta formació serà a càrrec de l'Ajuntament de Gavà i tindrà una duració d'entre 20 i 100 hores.

  Les empreses i/o persones interessades en rebre més informació sobre aquest programa poden posar-se en contacte amb l'Ajuntament de Gavà enviant un correu electrònic a cse@gava.cat o per telèfon trucant al 93 633 34 50.
   

  «Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal- Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa 30 Plus regulat per Ordre  TSF/132/2018, de 30 de juliol.»

 • Tornar