Notícia ampliada

 • 02ene
  Convocatòria per a la nova edició dels Premis Delta 2018-2019

  L'objectiu d'aquests premis és fomentar i premiar la creació, el desenvolupament i la consolidació de noves activitats empresarials de la zona Delta del Baix Llobregat.

  Els ajuntaments de Gavà, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Sant Boi i Viladecans han obert la convocatòria per als Premis Delta 2018 - 2019 per tal de fomentar i premiar la creació i consolidació de noves activitats empresarials a la zona Delta del Baix Llobregat. 
   
  Poden presentar la seva candidatura aquelles empreses que tinguin el domicili social o l'activitat econòmica a qualsevol dels municipis organitzadors: Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Gavà i Viladecans. Així mateix, només hi podran participar les empreses que hagin iniciat la seva activitat empresarial entre l'1 de gener de 2013 i el 31 de desembre de 2017 a qualsevol del municipis esmentats anteriorment.
   
  La dotació total dels premis serà de 10.000 € que es distribuiran en 5 premis de 2.000€, un per la candidatura guanyadora de cada municipi.
   
  El període de presentació de candidatures comença el 17 de desembre de 2018 i acaba el 31 de gener de 2019. Es pot fer de manera presencial a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa o bé a través de la Seu Electrònica.
   
  Documentació a presentar:
   

 • Tornar