Notícia ampliada

 • 27nov
  Oberta la convocatòria del programa Biciempresa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

  L'AMB destinarà a aquesta convocatòria la quantitat de 160.000 euros i cada empresa podrà rebre fins a 5 bicicletes tant mecàniques com elèctriques.

  L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha obert la convocatòria Biciempresa per a la cessió de bicicletes a empreses de l'àrea metropolitana durant 6 mesos per tal d'impulsar la mobilitat sostenible al territori. L'AMB destinarà a aquesta convocatòria la quantitat de 160.000 euros i cada empresa podrà rebre fins a 5 bicicletes tant mecàniques com elèctriques.
   
  L'objectiu de la subvenció és facilitar el traspàs de desplaçaments quotidians en vehicle privat a la bicicleta o a la bicicleta i el transport públic (desplaçaments intermodals). La iniciativa també promou indirectament el servei Bicibox d'aparcament segur, en bona part disponible al costat d'estacions ferroviàries (estacions de RENFE, FGC, metro, tramvia).
   
  Podran ser beneficiaris d'aquesta subvenció les persones jurídiques públiques o privades que tinguin un centre de treball en un o més d'un dels 36 municipis de l'AMB. L'usuari de la bicicleta serà un treballador/a de l'empresa, tant per a desplaçaments in itinere (entre la seva residència i el centre de treball), com també per a desplaçaments en missió (serveis o gestions que formen part de l'activitat econòmica).
   
  Aquesta nova convocatòria s'ha fet després de realitzar una experiència pilot a un polígon del Pla, a Sant Feliu de Llobregat, que va resultar molt exitosa.
   
  Data límit de sol·licituds: 17 de desembre de 2018
   
  Tramita la teva sol·licitud aquí
   
  L'AMB ha convocat també els premis Bicimpuls, que consisteixen en guardonar amb 3.000€ a aquelles empreses que han implantat iniciatives per fomentar l'ús de la bicicleta entre els seus treballadors/es. Teniu fins el 30 de novembre per presentar les vostres candidatures a través d'aquest enllaç.

 • Tornar