Notícia ampliada

 • 24abr
  Conclusions de la Jornada "Por una Economía Circular y Competitiva"

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  La jornada "Per una economia circular i competitiva" celebrada el passat dia 21 de febrer de 2018 a Gavà va posar de manifest el paper de les administracions locals en l'impuls del nou model econòmic. 

  Gavà va reunir a ciutats i territoris d'Espanya en la jornada de debat i experiències "Per una economia circular i competitiva", organitzada per l'Ajuntament de Gavà, el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, a través de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima (RECC).

  La trobada, que en què hi van participar més de 140 representants d'ajuntaments, institucions i empreses compromeses amb l'economia circular, tant des de la perspectiva econòmica com a mediambiental, van incidir en l'important paper i compromís del món local per contribuir a la sostenibilitat del territori a través del nou paradigma, basat a maximitzar l'aprofitament dels recursos i a minimitzar la generació de residus que no puguin ser reutilitzats.

  Com a resultat d'aquesta jornada, s'ha el·laborat un document de conclusions de la jornada, que es pot descarregar a https://porunaeconomiacircular.es/

Tornar