Notícia ampliada

 • 23may
  AMSTERDAM COMERÇ TOUR

  3 i 4 de setembre de 2018 Coneix les noves tendències en retail per ser més competitiu i descobrir noves oportunitats de negoci. Càpsula formativa: Viatge formatiu de dos dies a Amsterdam + 2 sessions de treball

  T'apropem a conèixer noves tendències en retail amb un viatge formatiu a Amsterdam.

   

  Càpsula formativa: 2 sessions de treball i un viatge formatiu.

   

  Dates: 3 i 4 de setembre de 2018

  Inscripció NO gratuïta. Places limitades!

   

  *Data límit d'inscripció: 31 de març

  *Màxim 2 persones per establiment

   

  Descarrega't i omple la sol·licitud d'informació en aquest enllaç. (Aquesta sol·licitud no implica la inscripció en la sortida formativa fins la confirmació de places disponibles).

   

   

  Més informació sobre el programa

   

  El contingut del viatge formatiu és el següent:

   

  1a Sessió: SESSIÓ PRÈVIA AL TOUR, on s'explicaran els objectius i programa del viatge i s'exposaran les necessitats i expectatives en relació a la sortida formativa dels establiments inscrits al Tour.

   

  3 i 4 de setembre - 2a Sessió Viatge a Amsterdam

  Els dies 17 i 18 de setembre es farà un viatge de formació a Amsterdam. María Callís, de la consultoria Alpenstock, especialitzada en la creació i desenvolupament de conceptes en retail, organitzarà i guiarà la ruta dels comerços i espais a visitar com a eina d'aprenentatge.

  La selecció dels comerços tindrà una clara intencionalitat formativa segons les necessitats i expectatives dels comerços inscrits.

  Es lliurarà una documentació a l'assistent on podrà veure l'itinerari i el programa del viatge i conceptes a treballar. Cada assistent assolirà les despeses del viatge, trasllat, hotel i dietes que haurà de gestionar directament amb l'agència de viatges encarregada de la contractació del viatge.

   

  3a Sessió: SESSIÓ TANCAMENT DEL TOUR, on s'exposaran els aprenentatges adquirits en la sortida i es donaran eines per adaptar els nous aprenentatges al punt de venda.

   

   

  Més informació a:

   

  Unitat de Comerç,Turisme i Fires

  (Ajuntament de Gavà)

  Tel. 93 263 91 43

  A/e: comercifires@gava.cat

   

   

   

   

   

   

   

   

Tornar