Notícia ampliada

 • 18jul
  CONTRACTACIONS SUBVENCIONADES

   

   

   

  L'Ajuntament de Gavà, en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), va engegar al desembre de 2016 la cinquena edició del programa "Joves per l'Ocupació", una iniciativa adreçada a persones joves aturades d'entre 16 i 25 anys (fins al 30 en cas de patir discapacitat igual o superior al 33%), perquè adquireixin competències professionals com a:

   

  - Auxiliar d'oficina

  - Auxiliar en centres de jardineria, floristeria i vivers

  - Auxiliar de magatzem

  •  

  El SOC subvenciona la contractació laboral d'aquests joves durant sis mesos, mitjançant un conveni signat entre l'empresa interessada i l'Ajuntament.

   

  Amb aquest programa, els joves s'han format professionalment, i d'altra banda, ara les empreses tenen l'oportunitat de contractar persones treballadores, amb unes condicions molt interessants.

   

  Concretament, el programa subvenciona a les empreses el Salari Mínim Interprofessional (655,20€) per jornada complerta o la part proporcional en funció de la jornada parcial prevista, amb una durada màxima de 6 mesos. A més, les empreses es poden beneficiar dels incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstos per a cadascuna de les modalitats contractuals, amb les limitacions que estableixi la normativa específica.

   

  El programa el gestiona el Centre de Suport a l'Empresa. Si estan interessats, poden adreçar-se de forma presencial al Centre de Suport a l'Empresa, per correu electrònic a cse@gava.cat o per telèfon al 936333450.

   

   

  Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb el Programa "Joves per l'ocupació", regulat per l'Ordre EMO/251/2014, modificada per l'Ordre EMO/254/2015.

   

                           

   

   

Tornar