Unió de Cooperadors

La Unió de Cooperadors és un nou equipament de ciutat, i també una comunitat formada per persones que l'impulsen i que l'utilitzaran. Els gavanencs i les gavanenques hi tindran al seu abast un espai obert recuperat i renovat, per formar-se, trobar-se o promoure iniciatives al voltant de la innovació social i l'emprenedoria.

Aquest projecte té diversos valors i principis que marcaran la pauta a seguir, com són la igualtat d'oportunitats, la innovació social i econòmica i l'emprenedoria col·laborativa. Aquests eixos vertebraran la forma i les accions de la futura Unió de Cooperadors, buscant construir un espai on compartir temps i coneixement entre els seus membres i poder engegar nous projectes que contribueixin a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, enfortir la cohesió social i generar noves activitats.

El projecte de Unió de Cooperadors forma part de la xarxa de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

Trobareu més informació a UnioCooperadors.org

Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat (ACBLL)

L'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat (ACBLL)  forma part d' una xarxa de 10 Ateneus Cooperatius, distribuïts per tota Catalunya , és un servei públic  amb l'objectiu d'identificar  les necessitats i les oportunitats de l'economia social i cooperativa. Treballa  per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives i les potencialitats de l'economia social i cooperativa per crear riquesa al territori.

L'Ajuntament de Gavà actua com a entitat col·laboradora del l'ACBLL és compromet a participar i col·laborar en les activitats que organitzen per promoure i dinamitzar l'econòmica social, solidaria i cooperativa per crear nous llocs de treball al territori.

Pàgina web: http://ateneucoopbll.cat/

Dades de contacte:

Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

CN-340, Parc Torreblanca, s/n
08980 Sant Feliu de Llobregat

Telèfon: 93 685 24 00 Ext 570 i 571

Email: ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat

També els podeu trobar a Twitter i Facebook.