Salutació de l'Alcaldessa

Us dono la benvinguda al Portal Econòmic, el nou web de l'Ajuntament de Gavà adreçat a empreses, comerciants, persones emprenedores i ciutadania, que té l'objectiu d'esdevenir el referent de la informació i els serveis relacionats amb l'activitat econòmica de la ciutat.

Són temps complicats i, tot i que sóc conscient que la capacitat d'acció d'un ajuntament és limitada, volem abocar els nostres esforços i els recursos que tenim a l'abast per afavorir l'economia i la generació de llocs de treball. Volem ser al costat de les empreses, del comerç, dels i les professionals; en definitiva, de tots aquells i aquelles que teniu a les vostres mans la capacitat de crear riquesa i de crear ocupació. Aquest Portal Econòmic s'emmarca en el Pla de Promoció de l'Activitat Econòmica, que sota la marca VinGavà! pretén enfortir la promoció de Gavà com a ciutat de negocis i consolidar el teixit econòmic actual. Una voluntat que compartim amb les empreses i amb els agents socials.

Desitjo que aquesta eina sigui un instrument útil per atraure nova activitat econòmica, perquè tothom que decideixi implantar-se a la nostra ciutat conegui, a cop de clic, totes les oportunitats i totes les potencialitats que ofereix el nostre territori.

A través d'un disseny atractiu i de fàcil navegabilitat, el nou Portal Econòmic també us permetrà conèixer tots els serveis que ofereixen la recentment creada Oficina d'Atenció a l'Empresa, el Servei d'Atenció al Comerciant i el Centre de Suport a l'Empresa.

Aquest web neix amb la voluntat d'esdevenir una finestra al món del nostre teixit empresarial i comercial per visualitzar-ne el dinamisme, la competitivitat i la innovació. Una finestra que també sigui un instrument útil i senzill per als gavanencs i les gavanenques que cerquen feina o que volen accedir a l'oferta formativa que posem al seu abast per ampliar els coneixements professionals.

I també neix amb la vocació de ser una eina d'interrelació amb les empreses, un punt de trobada amb l'Ajuntament i amb tothom que, com vosaltres, contribuïu a fer de Gavà una ciutat amb futur.

Raquel Sánchez

Tornar