Primavera Weekend

Un cap de setmana de shopping, tapes i festa als eixos comercials de la ciutat

PRIMAVERA WEEKEND. Fun & Shopping

#PrimaveraWeekend

#comerçdegava

 

Primavera Weekend, una activitat de promoció del comerç local de Gavà:

 

- Compres, restauració i activitats culturals i lúdiques omplen els carrers de la ciutat a finals del mes de març, amb l'arribada de la primavera.

 

- Botiga al carrer, Fira Pirata, Desfilada de moda, ofertes especials als comerços, actuacions als carrers i promocions gastronòmiques durant tot el cap de setmana.

 

- El Primavera Weekend s'emmarca dins del Pla de Dinamització Comercial 2016-2017.

 

El Primavera Weekend, organitzat per l'Ajuntament de Gavà amb la col·laboració dels comerços i les entitats, té per objectiu dinamitzar i promocionar el sector comercial i de restauració de la ciutat.

 

És una de les accions que recull el Pla de Dinamització Comercial 2016-2017 elaborat per l'Ajuntament de Gavà en col·laboració amb el sector comercial del municipi. La proposta consisteix en un cap de setmana de festa amb activitats adreçades a promoure l'increment de les vendes i el consum als establiments de la ciutat mitjançant un esdeveniment de ciutat on es creïn sinergies entre empreses i entitats locals.

 

Durant el cap de setmana s'ambientaran els carrers comercials de la ciutat i les entitats locals sortiran al carrer per oferir-nos diverses actuacions. Les activitats programades compten amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants L'Illa de Gavà, la Unió de Botiguers, l'Agrupació de Restauradors de Gavà i Mercagavà.

 

El Primavera Weekend es divideix en tres accions que es desenvoluparan de forma paral·lela: Weekend de Shopping, Weekend de Tapes i Weekend de Festa. Tot plegat amb l'objectiu de potenciar les vendes al comerç de la ciutat, l'ús intensiu de la restauració local i la difusió de les activitats promogudes per les entitats culturals del municipi.

 

 

Weekend de Shopping

 

Weekend de Shopping tè previstes diferents accions de promoció del comerç local.

- Botiga al carrer.

- Promoció 10% de descompte a les botigues adherides a la promoció.

- Acció promocional als mercats.

- Desfilada de moda i complements Fashion Primavera Weekend. La moda també serà protagonista amb una desfilada de moda, complements i serveis estètics Fashion Primavera Weekend, al parc de la Torre Lluc, amb la participació d'establiments de roba, complements, serveis estètics i altres empreses col·laboradores.

 

Weekend de Tapes

 

La proposta compta amb la col·laboració de l'Agrupació de Restauradors de Gavà. Més d'una cinquantena de bars i restaurants de la ciutat participaran en la Ruta de la Tapa-Primavera Weekend. L'horari és d'11 a 13.30 i de 17 a 20.30 h, durant el cap de setmana de l'esdeveniment.

 

Els establiments participants ofereixen una tapa+beguda per 2,5€, i s'organitza un concurs associat a la Ruta de la Tapa. Per poder-hi participar i optar al sorteig d'un premi especial, s'ha de posar el segell de tres establiments diferents adherits a la promoció.

 

 

Weekend de Festa

 

Weekend de Festa ens convidarà a participar de tot un seguit de propostes comercials i festives que tindran com a fil conductor la primavera i el món pirata.

 

La Rambla de Gavà acull la Fira Pirata amb la presència d'una cinquantena de parades d'artesans i parades de comerç local que ofereixen el seu producte al millor preu.

 

L'Espai infantil Primavera Weekend és una activitat complementària adreçada als més petits. Ubicat al parc de la Torre Lluc, hi ha jocs, dixilands i atraccions ambientades amb el món pirata.

 

Així mateix, s'habiliten escenaris a diferents punts de l'eix comercial de Gavà on les entitats culturals i escoles de música i dansa de la ciutat ens ofereixen variades actuacions com dansa, show cooking i concerts.

 

La cultura popular també té cabuda a la Primavera Weekend amb actuacions de gegants i gegantons i dels grallers i un final de festa.

 

 

Per a més informació:

Departament de Comerç, Turisme i Fires - Ajuntament de Gavà

Tel. 93 263 91 43

A/E: comercifires@gava.cat

 

 

 

Tornar