Notícia ampliada

 • 23oct
  Formació Empresarial: Autònom/a, informa't dels teus drets i obligacions

  Aquest curs, impartit per Carlos Jorba (Unió de Treballadors Autònoms de Catalunya – CTAC) et permetrà conèixer les últimes novetats legals per a autònoms/es.

  Sóc autònom/a. Tinc dret a ajuts? I beneficis fiscals?

   
  Aquest curs et permetrà coneèixer de forma global la figura de l'empresari individual -o treballador autònom- des de totes les seves vessants, analitzant tot els seus drets i obligacions i incidint en els ajuts, beneficis fiscals i de seguretat social. Impartit per Carlos Jorba, professional de Unió de Treballadors Autònoms de Catalunya – CTAC.


  Els dies 5 i 7 de novembre de 15:30h a 18:30h al Centre de Serveis a l'Empresa (Carrer del Progrés, 27).

  Consulta el programa del curs per a conèixer els seus continguts. Per a més informació, contacta amb el Centre de Serveis a l'Empresa a través del correu cse@gava.cat o trucant al telèfon 93 633 34 50.

  També pots inscriure't directament a través de la nostra plataforma d'inscripció del Portal Econòmic. Si és la primera vegada que hi accedeixes, registra't clicant a la pestanya "Registrar-se" i emplena el formulari amb les teves dades. Si ja hi has accedit anteriorment, inicia sessió amb el teu NIF i la contrasenya.

 • Tornar