L'Ajuntament de Gavà impulsa un nou programa per inserir persones en situació d'atur de llarga durada

L'Ajuntament de Gavà, en col·laboració amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la coordinació del Consell Comarcal del Baix Llobregat, posa en marxa «A la Feina amb tu», un projecte pioner per ajudar a aquelles persones en situació d'atur de llarga durada a través de la orientació i la inserció laboral. S'espera atendre un total de 60 persones del municipi fins el mes de maig del 2020.

 

Aquest projecte està destinat a persones en atur d'entre 16 i 64 anys i/o que portin molt de temps sense tenir feina o dedicar-se als estudis, que seguiran un itinerari de 3 fases: en primer lloc, rebran acompanyament personalitzat i participaran en tallers d'habilitats socials; en una segona fase rebran orientació laboral i formació en tècniques ocupacionals; per últim, participaran en activitats de recerca de feina i realitzaran prospeccions a empreses, podent dur a terme pràctiques professionals.

 

«A la Feina amb Tu» és un projecte que s'inicia conjuntament en cinc municipis: Gavà, Castelldefels, El Prat, Sant Boi de Llobregat i Viladecans, i s'espera atendre a un total de 400 persones a través dels serveis d'ocupació local. Si el programa té èxit, podrà implantar-se a altres municipis de la comarca del Baix Llobregat.

 

Totes les persones interessades en participar poden adreçar-se al Centre de Serveis per a l'Ocupació Rosa Luxembrug de Gavà escrivint un correu a cso@gava.cat o trucant al telèfon 93 263 91 20.