Notícia ampliada

 • 04jun
  L'Ajuntament de Gavà ofereix fins a 15.000€ d'ajuts per a contractar persones a l'atur

  Aquests ajuts són cofinançats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i se situen en el marc del projecte Pla de Xoc a l'Atur del consistori

  L'Ajuntament de Gavà ha obert la convocatòria d'ajuts de fins a 15.000 € destinats a fomentar la contractació d'un mínim de 6 mesos al territori de persones en situació d'atur de llarga durada. Aquests ajuts se situen en el marc del projecte Pla de Xoc a l'Atur del Consistori i estan cofinançats pel Programa Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

  Poden sol·licitar aquest ajut aquelles empreses establertes a Gavà o a qualsevol municipi de l'àrea metropolitana, que no hagin executat un ERO ni acomiadat a cap treballador/a durant els 6 mesos anteriors a l'inici de la contractació. A més, no han d'haver estat beneficiàries en convocatòries anteriors d'aquest ajut.

  Cada beneficiari/ària pot rebre fins a un màxim de 15.000 euros per contracte per tal de cobrir les despeses salarials, inclosa la prorrata de les pagues extraordinàries i les quotes corresponents a la Seguretat Social a càrrec de l'empresa dels treballadors/res contractats entre 6 o 12 mesos.

  El termini de sol·licituds finalitzarà l'1 de juny del 2019 en cas que la contractació sigui de 12 mesos o més o l'1 de desembre de 2019 en cas que el contracte finalitzi als 6 mesos. Aquelles empreses interessades a sol·licitar l'ajut poden buscar assessorament al Centre de Serveis a l'Empresa de Gavà o dirigir-se directament a la seu electrònica de l'Ajuntament de Gavà per presentar tota la documentació requerida.

  Pots trobar informació més detallada aquí o contactant amb el Centre de Serveis a l'Empresa de Gavà (C/ del Progrés, 27), a través del correu cse@gava.cat o trucant al 93 633 34 50.

 • Tornar