Notícia ampliada

 • 02jul
  El CSE potencia el servei de borsa de treball

  El Centre de Suport a l'Empresa ofereix el servei de borsa de treball a totes les empreses de Gavà i d'altres municipis per facilitar la cerca de canditats/es adequats als processos de selecció de personal.

  Es tracta d'un servei gratuït, àgil, en el que s'utilitzen mitjans còmodes i eficaços (correu electrònic, telèfon, etc), confidencial (a la difusió de les ofertes no apareix el nom de l'empresa) i personalitzat, ja que l'equip tècnic del servei assessora l'empresa a l'hora de definir l'oferta de feina i l'orienta en la cerca de candidats/es i la preselecció.

  La borsa de treball del CSE compta amb usuaris/àries que es troben en cerca activa de feina i que, de ben segur, podran encaixar amb les necessitats d'incorporació de nous perfils professionals a la vostra empresa.

  Pel que fa a la difusió de les ofertes, es realitza presencialment al nostre centre (cartellera i dossier d'ofertes) i virtualment, amb una pàgina pròpia al web de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, que també es difon a través de les xarxes socials.

  Si la vostra empresa està interessada en publicar una oferta, trobarà tota la documentació en el següent enllaç.

  Per a més informació, podeu adreçar-vos al Centre de Suport a l'Empresa, enviant un correu electrònic a cse@gava.cat o bé trucant al 93 633 34 50.

   

 • Tornar