• Descarrega't els documents
 •  

   

  És un projecte destinat a fomentar la cultura emprenedora dels alumnes dels centres de secundària de les poblacions de Gavà i Viladecans, durant el curs 2017-2018, que es durà a terme a les aules dels centres educatius en col·laboració entre l'Ajuntament de Gavà i l'Ajuntament de Viladecans.

   

  Aquest projecte té l'objectiu de potenciar la cultura emprenedora dels joves estudiants per ampliar la visió del jovent respecte el seu entorn laboral i oferir accions i suport al desenvolupament emprenedor dels estudiants per tal que puguin esdevenir futurs emprenedors i emprenedores de les dues ciutats.

   

  Els participants a aquest projecte són els alumnes de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior dels centre educatiu de Gavà i Viladecans. Els estudiants han de formar grups de 2 membres. 

   

  Els 7 centres educatius de Gavà que participaran en aquesta edició són:

  • Públics: Institut Bruguers, Institut Calamot

  • Concertats: Col·legi Santo Àngel, Col·legi Immaculada Concepció, Col·legi Sagrada Família, Col·legi San Pedro i CEFP Núria.

   

  Els 7 centres educatius de Viladecans que participaran en aquesta edició són:

  • Públics: Institut Josefina Castellví, Institut de Sales, Institut Miramar i Institut Torre Roja.

  • Concertats: Col·legi Goar, Col·legi Sant Gabriel i Col·legi Teide.

   

  Premis:

  - Premi pels 12 projecte finalistes (6 projectes de cada municipi): programa formatiu sobre emprenedoria de durada aproximada de 4 hores impartit per una empresa de formació, d'una escola de negoci o acceleradora.

  - Tercer premi per a 3 projectes: un dia de visites als principals llocs de l'ecosistema i del món emprenedor a Barcelona.

  - Segon premi per a 2 projectes: viatge de 3 dies a una ciutat europea (Burssel·les, París, Londres, Berlín, Dublin o altre) amb una agenda de viatge que inclou: visites als centres d'emprenedoria, vivers d'empreses i seus d'empreses reconegudes.

  - Primer premi per al projecte guanyador: viatge de 5 dies a Silicon Valley amb un programa de visites a les empreses més representatives allà ubicades de sectors innovadors.

  Assessorament i suport durant el projecte:

  Durant el temps que els alumnes participants estiguin desenvolupant el projecte, els estudiants i professorat comptaran amb el suport tant de l'equip de l'empresa consultora i els seus col·laboradors, com dels tècnics d'empresa dels dos centres de promoció econòmica.

   

   

  Mentors:

  El mentoratge el realitzaran empresaris/àries, professionals o autònoms/es que realitzin la seva activitat a Gavà i Viladecans, i que puguin aportar els seus coneixements i trajectòria professional als equips seleccionats per ajudar-los a elaborar el pla d'empresa del seu projecte. En total, hi participaran els 24 mentors següents:

   

   

   

  Mentors/es

  Empresa

  Eduard Martínez

  Adequat

  Pedro Moreno

  Aincat Gavà

  Jose Manuel Borjas

  Aincat Viladecans

  Victor Vegas

  Air-val

  Elisenda Allueva

  Amada

  Iñaqui Perez

  Anper

  Sergi Fuster

  Arqteria

  Ricardo López Aguilera

  Bauhaus

  Kristina Nanova

  CBRE (Barnasud)

  José Antonio Andres

  CERC Ingenieria

  Mingo Morillas

  CUBAT

  Rut Malràs

  Els Menuts de la Pineda

  Rafael Escorihuela

  Gené Karting

  Sergio Cócera

  Lancaster

  Juan Carlos Escudero-Silvia Pastor

  Lipotrue

  Mayca Luna

  Nova Llar

  Santiago Quintela

  Quintela sl

  Julio Manteca

  Rio Import

  Xavier Torras

  Roca Sanitarios

  Albert Casas

  Rossi Group

  Ana Palencia

  Unilever

  Manuela Lasheras

  Vilamarina

  Blai Torras

  Vilax

  Esteve Blanch

  Xarxa Viladecans