Notícia ampliada

 • $diaarticle$mesarticle
  IRSAP estrena showroom a Gavà

  L'empresa IRSAP, ubicada a Gavà, inaugura un nou showroom de 300 m² amb espais d'exposició i espais per a fer presentacions

  Irsap, firma líder de radiadors decoratius, inaugura el seu nou showroom a Gavà, a la província de Barcelona, i ho fa en un acollidor ambient que es convertirà en el millor expositor de tots els seus productes i novetats.

  El nou showroom és un espai únic de 300 m2 format per dues grans zones situat a la seu central de la companyia. D'una banda, se situa la zona d'exposició amb una mostra de "al voltant 70 espectaculars radiadors i toalleros decoratius d'aigua i elèctrics". I d'altra banda, "una zona polivalent on poder realitzar des de reunions o presentacions de producte fins a formacions a clients tant teòriques com pràctiques".

  És "un projecte fonamental en la línia d'innovació que caracteritza la firma i que té com a objectiu principal convertir-se en una completa eina de servei, suport i formació per als seus distribuïdors. Una cita ineludible per a arquitectes i interioristes, així com per a clients que vulguin atorgar un estil diferent alhora que gaudir del màxim confort en la seva llar", expliquen des de la companyia.

  El nou showroom de Irsap es converteix així en un espai destinat al fet que el client pugui apreciar directament la innovació, qualitat i disseny de la signatura.

   

   

  Font:  interempresas

   

Tornar