Notícia ampliada

 • $diaarticle$mesarticle
  L'empresa Renishaw Ibérica es trasllada al seu nou Centre Tecnològic de Gavà

  Renishaw Ibérica, ubicada al Parc Empresarial Gavà, triplica les seves instal·lacions per fer front al seu creixement

  La filial del Grup Renishaw per als mercats espanyol i portuguès s'ha trasllat a un nou Centre Tecnològic a Gavà (Barcelona). Al 2012 Renishaw Ibèrica es va traslladar a unes noves oficines però, des d'aleshores, la filial ha seguit creixent a un ritme elevat i actualment requereix una major superfície per oferir un suport de major nivell als seus clients. Renishaw Ibèrica està situada en el municipi de Gavà, aproximadament a 8 km de l'aeroport internacional del Prat.

  Les noves instal·lacions tripliquen la superfície de les oficines actuals, la qual cosa permetrà un servei superior al client i oferirà la possibilitat d'una expansió en el futur. Dins del Centre Tecnològic hi ha una sala que mostra l'estat de l'art dels principals productes de les divisions de Renishaw, amb les últimes innovacions en control de procés de fabricació i biomèdiques. A més, s'ha construït un nou laboratori de materials per a Fabricació Additiva i una sala amb les noves tecnologies de FA.

  "El nostre compromís de donar un suport de primer nivell als nostres clients en la Península Ibèrica és part d'una estratègia molt àmplia del Grup en la contínua inversió en desenvolupament de productes, plantes de fabricació, equips i instal·lacions" diu Víctor Escobar, conseller delegat de Renishaw Ibèrica, "seguim amb l'estratègia d'invertir a llarg termini expandint les nostres capacitats i incrementant les nostres activitats en R+D+i".

  Renishaw Ibèrica es va fundar al 1990 i actualment empra més de 30 professionals oferint un suport extens a Espanya i Portugal. En el Grup Renishaw existeixen més de 70 oficines en 35 països, amb més de 4.300 empleats al voltant del món.

   

  Font:  interempresas

                                                      
   

Tornar