Notícia ampliada

 • $diaarticle$mesarticle
  Programa de mentoring per a joves emprenedors/es.

  Posa un mentor/a a la teva vida

  L'Ajuntament de Gavà en col·laboració amb la Diputació de Barcelona està duent a terme aquest programa promogut per la Fundació privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya (www.autoocupacio.org), en el marc de les xarxes Youth Business Spain i Youth Business International.

  Gràcies al programa de mentoring, empresaris/àries i professionals amb experiència emprenedora comparteixen el seu temps, en qualitat de voluntaris/àries, amb els joves emprenedors/es acompanyant-los en la posada en marxa i consolidació dels seus projectes empresarials.

  Ets un empresari/ària o professional amb experiència emprenedora? Vols assumir un nou repte? Vols compartir la il·lusió d'un nou projecte empresarial? Vols formar part d'una xarxa de 20.000 voluntaris/àries? Si és així, vols ser mentor/a del nostre programa! La participació de persones com tu és la clau!

  Tens menys de 36 anys? Has posat en marxa el teu negoci? Vols consolidar-lo i fer-lo créixer? Et cal ajuda? Si és així, necessites un mentor/a! El mentoring és una metodologia pràctica i adaptada a les necessitats. Més de 10.000 joves arreu del món ja tenen el seu mentor/a. Aprofita l'experiència d'aquells que ja han assolit l'èxit i posa un mentor/a a la teva vida!

  Pots accedir al programa en aquest enllaç.

  Per a més informació podeu contactar directament amb Elena Casas del Centre de Suport a l'Empresa de l'Ajuntament de Gavà per correu electrònic a: ecasas@gava.cat o al tel. 93 633 34 50.


   

Tornar