Notícia ampliada

 • $diaarticle$mesarticle
  Garcia Faura consolida la seva implantació a Colòmbia

  L'empresa gavanenca signa nous contractes per al desenvolupament de projectes singulars al país sudamericà.

  Tres anys després de la seva arribada a Colòmbia, GARCIA FAURA compta ja amb un reconeixement corporatiu que la situa com a empresa de referència en el sector de la construcció singular. Actualment ja s'estan executant diversos projectes d'envergadura, com la nova Torre de Control de l'Aeroport Internacional El Dorado, el Centre de Gestió Aeroportuària o el complex residencial Altos de la Sierra.

  Especialment significatius són els treballs que s'executen per a l'ampliació de l'aeroport de la capital, on GARCIA FAURA fa front a un encàrrec d'especial complexitat tècnica: la cobertura de la nova torre de control aeri. Aquí es fabriquen i instal∙len 3000 metres quadrats de panells, lluernes i murs cortina de tipus convencional, romboides i inclinats, formats per peces de vidre de 600 kg dissenyats per a suportar ratxes de vent de fins a 380 km/h i atenuar els forts impactes acústics d'una instal∙lació d'aquestes característiques.

  En les darreres setmanes, però, l'empresa ha estat adjudicatària de dos nous projectes, de gran ressò a les dues grans ciutats del país: Bogotá i Medellín. A la primera, GARCIA FAURA alçarà el singular edifici Vitrvm, projectat pel prestigiós arquitecte estadounidenc Richard Meier. L'adjudicació arriba després que els promotors del projecte viatjessin expressament fins a Gavà per conèixer la matriu catalana de l'empresa i poguessin visitar el centre de producció i oficina tècnica del grup. A Medellín, s'executarà el nou Centro Empresarial OFI7, on es combinen tancaments d'alumini d'altes prestacions amb murs cortina i façanes envidriades.

  L'expansió internacional de GARCIA FAURA parteix d'una premissa de compromís amb les seves arrels: tant el disseny de projecte, com el desenvolupament tècnic i tota la producció es realitzen des de la planta de Gavà. Mitjançant el transport marítim regular el material arriba a Colòmbia, on el personal autòcton executa la fase final d'instal∙lació. A pocs quilòmetres de Bogotà, l'empresa compta amb unes instal∙lacions destinades a logística, magatzem i oficines que esdevenen seu d'operacions de la companyia per a tot el país.

   

  Podeu ampliar la informació sobre cada projecte fent clic damunt dels següents enllaços:

  Proyecto Torre de Control Aeropuerto Internacional El Dorado

  Proyecto Centro de Gestión Aeroportuaria

  Proyecto Altos de la Sierra

  Proyecto Centro Empresarial OFI7

   

  I també al web de Garcia Faura.

   

   

 • Tornar