Oferta Pública d'Ocupació

En aquest enllaç podeu consultar l'Oferta Pública d'Ocupació de l'Ajuntament de Gavà.

Club de feina

És un espai de consulta amb material i recursos per facilitar la cerca de feina, on pots trobar: ofertes de treball (de la nostra borsa i d'altres), premsa, ordinador amb connexió a internet, informació sobre cursos, i documents sobre tècniques de cerca de feina.

Consulta les ofertes de feina del Portal Feina Activa de la Generalitat de Catalunya.

Busques feina?

A la borsa de feina podrás accedir a les ofertes dels Serveis Locals d'Ocupació de la província de Barcelona, a través de la Xarxa Xaloc. Trobaràs ofertes en funció de diferents criteris: municipi de feina, tipus de feina, últimes ofertes publicades... Navegant pel web de la borsa de feina podràs presentar la teva candidatura a l'oferta que més t'interessi.

 

Si ja estàs inscrit/a a la nostra borsa de treball:

També veuràs les ofertes d'altres serveis locals d'ocupació ordenades per comarca/municipi i per família professional. Si t'interessa alguna oferta, t'hi podràs inscriure automàticament.

Consulta l'estat de les teves ofertes i el teu C.V. en aquest enllaç.

Consulta el funcionament de la Borsa de Treball: català // castellà

Si NO estàs inscrit/a a la nostra borsa de treball:

Sol·licita dia i hora per fer una entrevista personal i per inscriure el teu currículum a la nostra borsa de treball. Pots fer-ho trucant al 93 633 34 50 o emplenant el formulari següent.

Recorda que el dia de l'entrevista cal que ens aportis la documentació següent:

- El document nacional d'identitat (DNI)

- El permís de treball vigent (si s'escau)

- L'informe de la vida laboral

- El currículum.

 

Petició d'entrevista (alta Borsa de Treball del CSE).
Omple el següent formulari per demanar l'entrevista d'inscripció a la Borsa de Treball
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.

Un cop feta la inscripció, podreu accedir a les ofertes de treball de la nostra borsa i a ofertes d’altres Serveis Locals d’Ocupació, i inscriure-us a aquelles que més us interessin i s’adeqüin al vostre perfil professional. D’acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/99, s’informa que les dades personals seran incloses al fitxer Xaloc amb la finalitat de gestionar la intermediació laboral entre el/la sol·licitant d’ocupació i l’empresa contractant. Aquestes dades poden ser cedides a altres serveis d’ocupació de les administracions públiques. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades del fitxer, dirigint-se al responsable d’aquest fitxer: AJUNTAMENT DE GAVÀ, a l’adreça postal Plaça Jaume Balmes s/n., Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), 08850 Gavà. En el cas que la persona sol·licitant no formalitzi l’alta en el servei en el període de 30 dies, comptadors a partir de la data de citació, les dades facilitades seran cancel·lades i eliminades del fitxer.